De Winterschilder!

SERVICE OVERVIEW

De Winterschilder!
Deze winter kunt u extra voordelig uw schilderwerk laten uitvoeren met een korting van 10%. Van november tot maart staat de winterschilder paraat om al het schilderwerk onder handen te nemen. Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. De winterschilder is er voor particulieren en verenigingen van eigenaren (VvEs)vraag ernaar en profiteer van de R in de maand.

Binnen en buiten
De winterschilder staat klaar om binnen en buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakt hij ook het buitenwerk aan*: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. De winterschilder is de vakman die, wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw huis. Ook heeft hij speciale winterverven die bijdragen aan een perfect resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding. U hebt er geen omkijken naar!
* Alleen afgeschermd buitenschilderwerk.

Maak vandaag nog een afspraak met Herlaar & Rokkeveen Groep en wees verzekerd van een professioneel uitgevoerde schilderklus tegen een spetterende korting.

Test